Transport over zee

Seafreight? Dan moet u bij ons zijn

Seafreight? Dan moet u bij ons zijn

Met Dockx Logistics is een vlotte en snelle import en export vanuit en naar alle overzeese gebieden gegarandeerd. Internationaal, intercontinentaal of wereldwijd. Onze ervaren expediteurs stippelen de ideale route voor u uit. Just in time, 100% betrouwbaar en binnen uw budget. Wij verlossen u van alle douaneformaliteiten en ons uitgebreid netwerk van transportpartners verzekert u stipte leveringen.

Sterke partners

Voor alle zeetransport beschikken we over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare partners waarmee we al decennia samenwerken. Met die partners in Amerika, China, India, Australië en het Midden-Oosten hebben we een stevig zakelijk en persoonlijk contact uitgebouwd.

Een sterk doordacht informaticanetwerk laat een vlotte screening van de transportweg toe. Dat is logistiek met een plus, van haven tot haven of zo u wilt, van deur tot deur. Per container, groupagecontainer of LCL.

Cross Trade transport

Vervoer van het ene continent naar het andere? Door onze doorgedreven expertise managen we uw goederenstroom vlot van het ene land naar het andere. We verzorgen voor u de volledige documentenafhandeling: van verschepingsdocumenten tot douaneformaliteiten. Zo bent u zeker van een optimale goederenflow zonder vertragingen. In vol vertrouwen, veilig en stipt.

Contacteer Dockx Logistics

Vragen of opmerkingen?
Laat het ons weten!

De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen

Stuur mij een kopie van deze e-mail

Hou mij op de hoogte van nieuwigheden en promoties

Prijsindicatie nodig?

Dockx Logistics nv - Terbekehofdreef 14 - BE-2610 Wilrijk, België
© 2009-2018 Dockx Logistics - Privacy - Algemene voorwaarden
Dockx Logistics NV Algemene Voorwaarden
BTW BE 0404.550.475 - RPR Antwerpen
Dockx Logistics is part of the Dockx Group